SURSE/ Vechii liberali AU CERUT funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, din 2016. Cererea a DINAMITAT aranjamentele din fostul PDL

SURSE/ Vechii liberali AU CERUT funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, din 2016. Cererea a DINAMITAT aranjamentele din fostul PDL

Ioan Cristina (ex. PNL), co-preşedinte al PNL Arad, a cerut vineri, într-o şedinţă a conducerii filialei judeţene a partidului, ca funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad să le revină vechilor liberali începând din 2016, în timp ce funcţia de primar al Aradului să le revină, ca şi până acum, foştilor democrat-liberali.

Celălalt co-preşedinte al PNL Arad, Gheorghe Falcă (ex. PDL), nu a spus nici da nici nu, dar a lăsat să se înţeleagă că ar putea fi de acord cu cererea lui Ioan Cristina, cu condiţia ca viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad să fie o persoană cu care să poată colabora. Totul depinde, însă, de ceea ce se hotărăşte la Bucureşti.

Faptul că Gheorghe Falcă este dispus să le facă această concesie foştilor liberali nu este însă pe placul multor foşti democrat-liberali, mai ales că unii dintre ei s-au şi văzut deja preşedinţi ai Consiliului Judeţean.

De remarcat, că există nemulţumiri şi în cealaltă tabără, a foştilor liberali, pentru că de la fuziunea cu PDL aceştia nu au obţinut mai nimic la Arad.

  1. Mai , Nelutu Cristina ( barbatesc nume) ocupa-te tu de vodca ta cea de fiecare zi, lasa-l pe Ghita sa se ocupe de aranjamentele politice si administrative.

    Raspunde
  2. foarte bine ca au cerut. ramane sa vedem daca li se si da… 🙂

    Raspunde
  3. De cand Bucurestiul face ordine in filiala Aradeana condusa de gugutu !

    Raspunde
  4. Din gura Gogu poate promite orice! Intrebarea este daca va mai obtine oare functia de primar al Aradului si in 2016!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  5. Mah cristina, om vandut pedeleului de 10 ani, ai vrea tu functia la CJ? Cat tupeu…. Tipic unui taran din zona ineului

    Raspunde
  6. cererea l-a pus in dificultate pe Falca pt ca acesta i-a promis altcuiva functia (cuiva de la PDL). dar nici nu prea are ce face pt. are nevoie de sprijinul lui Cristina in conditiile in care pedelistii sai sunt cei mai multi de partea lui Iotcu…. complicata treaba in Marele PNL… 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.