Sute de kilograme de carne, detergent şi dulciuri transportate ilegal, confiscate de poliţişti

Sute de kilograme de carne, detergent şi dulciuri transportate ilegal, confiscate de poliţişti

Poliţiştii din Arad au confiscat 116 kilograme de preparate şi semipreparate din carne, 120 de kilograme de detergent, 35 de kilograme de cafea şi peste 430 de ciocolate. Toate aceste produse erau transportate ilicit cu două autoturisme.

„În data de 6 mai, poliţiştii de la Postul de Poliţie Rurală Socodor au oprit pentru control, pe DN 79 A, două autoturisme care transportau mărfuri. În urma verificărilor, în autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, din Gurahonţ, poliţiştii au depistat 116 kilograme de preparate şi semipreparate din carne, achiziţionate din Ungaria, transportate fără autorizaţie. De asemenea, în autoturismul condus de un alt bărbat, de 43 de ani, din Bucureşti, poliţiştii au depistat 120 de kilograme de detergent, 434 de ciocolate şi 35 de kilograme de cafea, fără acte de provenienţă”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu o amendă de 2.000 de lei iar întreaga cantitate de mărfuri a fost confiscată.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.