Sute de navetiști arădeni în pericol de a nu mai putea ajunge la școală sau la locurile de muncă

Sute de navetiști arădeni în pericol de a nu mai putea ajunge la școală sau la locurile de muncă

Sute de navetiști de pe Valea Mureșului ar putea fi privați, din 12 decembrie, de oportunitatea de a ajunge la locurile de muncă sau la școală cu trenul 2041 al cărui traseu ar urma să fie scurtat doar între Radna și Arad, față de ruta Săvârșin – Arad pe care circulă acum.

Deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, a fost sesizat de mai mulți cetățeni din zonă, care vor avea de suferit dacă trenul nu va mai circula între Săvârșin și Lipova. Parlamentarul arădean intenționează să aducă problema în atenția viitorului ministru al Transporturilor din Guvernarea PSD – PNL – UDMR.

„Am fost sesizat despre faptul că o modificare a Mersului Trenurilor care ar putea intra în vigoare din 12 decembrie va produce probleme pentru mulți navetiști din localitățile de pe Valea Mureșului. Este vorba despre intenția de a scurta traseul trenului 2041, care acum circulă pe relația Săvârșin-Arad, doar între localitățile Radna și Arad. Numai de la Conop, în fiecare zi, cel puțin 30 de copii merg acum la liceu, la Lipova, cu acest tren. Dacă el va fi suspendat așa cum se dorește, elevii vor avea mari dificultăți să ajungă la ore. Și situația este valabilă și pentru mulți lucrători navetiști care depind de acest tren. Îl voi sesiza asupra problemei pe noul ministru al Transporturilor din viitorul Guvern care, sperăm, va fi investit săptămâna viitoare, din care, după cum se știe, va face parte și PSD. Sunt ferm convins că vom avea parte de o rezolvare favorabilă iar din 12 decembrie, trenul 2041 va circula pe același traseu ca în prezent”, spune deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.