Sute de premii la Ziua Familiei care va avea loc joi, la Polivalentă

Sute de premii la Ziua Familiei care va avea loc joi, la Polivalentă

Primăria Municipiului Arad îi invită pe toţi arădenii să sărbătoarească împreună Ziua Familiei. Evenimentul va avea loc joi, 15 mai 2014, pe platoul Sălii Polivalente, în ziua în care familia este sărbătorită în întreaga Europă.

Organizatorii îşi doresc ca această zi să fie o sărbătoare a comunităţii, propunând-o participanţilor sub forma unei serbări câmpeneşti. „Ne dorim ca familiile arădenilor să participe cât mai activ la derularea acestui eveniment, implicându-se nu doar ca simpli spectatori, ci înscriindu-se, potrivit talentului fiecărui membru – fie el copil, adult sau bunic – în competiţiile sportive şi artistice ale zilei”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Organizatorii pregătesc sute de premii pentru familiile participante, unele dintre acestea fiind cu caracter mai special: premiul pentru cea mai numeroasă familie participantă, premiul pentru familia cu cele mai multe generaţii prezentă la această zi, pentru cea talentată familie şi cea mai sportivă etc.

Începând cu ora 16.00, pe platoul Sălii Polivalente vor fi:

– întreceri sportive între familii: de la alergarea în saci, la trasul de funie, badminton şi baschet (streetball)

– o scenă pe care sunt invitaţi să urce toţi cei care au un talent anume

– un colţ al poveştilor, în care cei mici vor putea nu doar să asculte ci, prin joc, să spună, să scrie şi să rescrie poveşti.

Familiile doritoare se vor putea înscrie pentru participarea la acest eveniment fie vizitând pagina specială de Facebook, Ziua Familiei, fie pe site-ul dedicat acestei sărbători.

  1. Cica s-a amanat, din cauza de ploaie. Divorturile inregistrate ulterior nu se judeca pana la urmatorul termen. Al Zilei Familiei, of course…

    Raspunde
  2. Probabil ca va fi ca la Expo.La final Udrea va primi un premiu pentru ceva ( nu are importanta).Ideile noi ale lui Falca sunt aceleasi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.