Sute de șoferi verificați de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

Sute de șoferi verificați de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

Polițiștii din municipiul Arad, împreună cu cei ai orașelor Sântana, Pâncota, Curtici și Chișineu-Criș, alături de cei ai Serviciului Rutier și împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Direcției Silvice, au desfășurat acțiuni preventive de menținere a unui climat de ordine și liniște publică, precum și verificări în ceea ce privește legalitatea transporturilor de materiale lemnoase și a reducerii riscului de accidente rutiere.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, cu acest prilej au fost legitimate 294 de persoane și verificate 263 de autovehicule.

„Au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, din care 19 conform Legii 61/1991R, privind ordinea și liniștea publică, iar restul pentru abateri constatate la regimul circulației rutiere. Valoarea sancțiunilor a fost de 45.665 de lei fiind totodată reținute 2 permise de conducere, retrase 2 certificate de înmatriculare și verificate 5 transporturi de material lemnos. Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiu cât și în județ”, transmite IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.