Tabăra de karate „Budo Summer Camp“ – Moneasa 2016 (GALERIE FOTO)

Tabăra de karate „Budo Summer Camp“ – Moneasa 2016 (GALERIE FOTO)

În tabăra școlară pentru copii și tineret din stațiunea Moneasa a avut loc, în perioada 27 iunie – 3 iulie, stagiul internațional de arte marțiale „Budo Summer Camp“, ediția a 6-a, sub egida F.R.K.A.M.A (președinte Daniel Deac), organizat de C.S. Școala de Karate Shodan Arad, avându-l ca antrentor pe Teo Răduț 6 DAN.

„Am petrecut zile minunate la tabăra Moneasa, cu antrenamente zilnice, foarte multe jocuri, excursii, seri distractive și bineînțeles totul s-a încheiat cu un frumos foc de tabără. Pentru toate acestea mulțumim din suflet tuturor celor care au fost implicați (direct sau indirect) în buna desfășurare a acestui eveniment deosebit“, a declarat Teo Răduț, antrenorul celor de la C.S Școala de Karate Shodan Arad.

La acest eveniment au participat sportivi de la cluburile de karate din vestul României, dar și invitați din SUA și Africa: Maeștrii din România ( Daniel Deac 8 DAN, Doru Cica 6 DAN, Dan Marcu 7 DAN, Narcis Uricanu 6 DAN, Ștefan Lăcătuș 5 DAN, Cătălin Costinaș 5 DAN, Andrei Tripsa 3 DAN, Ovidiu Semenea 3 DAN), invitați speciali (Cosmina și Andreea Ioanas, Dan Tae Kwon DO din SUA și campionul Africii la karate W.K.F, Daniel Pina 4 DAN).

„De asemenea, le mulțumesc pentru susținerea acordată sportivilor de la C.S Shodan (secția Șagu), Consiliului Local și Primăria Șagu, iar pe Silviu Laza, directorul taberei școalare din Moneasa, îl asigurăm de prezența noastră și în următorii ani, deoarece avem condiții excelente de cazare, masă și de antrenament“, a menționat Teo Răduț.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.