Tabăra Moneasa, una dintre cele mai moderne tabere pentru copii din vestul țării

Tabăra Moneasa, una dintre cele mai moderne tabere pentru copii din vestul țării

Tabăra Moneasa va deveni una dintre cele mai moderne tabere pentru copii din vestul țării. Cel puțin asta își doresc autoritățile județene.

Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că, pe lista de investiții 2022, unul dintre obiectivele majore în domeniul cultură și tineret este tabăra de la Moneasa. 

„Pandemia nu a pus în așteptare proiectele Consiliului Județean Arad. Am început lucrările prin care Tabăra Moneasa va deveni una dintre cele mai moderne tabere pentru copii din vestul țării. Anul trecut am reamenajat 95% din bungalouri, iar anul acesta am început în forță cu lucrări, de la nivel de fundație la clădirea cu mansardă. Asta înseamnă încă 14 camere modernizate, un bloc alimentar nou și o sală multifuncțională unde vom putea organiza orice tip de activități. Ne pregătim să primim peste 5000 de copii în această tabără, anul acesta, dacă situația medicală va permite. Dacă nu va permite, continuăm investițiile și în această toamnă, iar anul viitor copiii vor avea la dispoziție o tabără și mai atractivă”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.