Tabără pentru copiii din orfelinate, la Bata – un proiect de suflet al Rotaract Club Arad

Tabără pentru copiii din orfelinate, la Bata – un proiect de suflet al Rotaract Club Arad

La Bata se desfăşoară, zilele acestea, tabăra „Fericirea vine din copilărie”.

Sub îndemnul „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, Rotaract Club Arad nu se dezminte nici de această dată şi continuă seria proiectelor de susţinere a comunităţii prin Tabăra Rotaract „Fericirea vine din copilărie”. Este vorba de o tabăra de dezvoltare personală adresată copiilor din casele de copii, desfăşurată în perioada 16 – 22 iulie, la Bata.

„Scopul acestei tabere este acela de a aduce la suprafaţă resursele interioare ale copiilor, pentru ca ei să le conştientizeze şi să înveţe să le manipuleze în scopul optimizării stilului de viaţă. Astfel ei îşi descoperă potenţialul, descoperă cum să facă faţă situaţiilor de viaţă, să-şi atingă scopurile şi să-şi deblocheze mecanisme esenţiale unui stil de viaţă psihic sănătos”, au precizat organizatorii.

De remarcat, că trainerii Daniel Ispas şi Karol-Julien Wild de la Asociatia Smiley Sport Club, www.smileysportclub.ro, cu pregatire şi experienţă în astfel de activităţi sunt colaboratorii acestui proiect de suflet al Rotaract Club Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.