Tablouri de contrabandă cu Arsenie Boca, confiscate de polițiști

Tablouri de contrabandă cu Arsenie Boca, confiscate de polițiști

Mai multe obiecte de cult religios care îl înfățișează pe duhovnicul Arsenie Boca au fost indisponibilizate marți de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

În urma unui apel la 112, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității au indisponibilizat mai multe produse care purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. „La data de 8 mai, polițiștii arădeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre comiterea unei infracțiuni constatate în flagrant delict pe raza municipiului. Mai exact, polițiștii au fost sesizați ieri, despre faptul că pe raza municipiului, în incinta unui magazin care are ca obiect de activitate punerea în vânzare de articole religioase si obiecte de cult religios, sunt deținute în vederea comercializării produse care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, precizează purătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Un echipaj al Biroului de Ordine Publică s-a deplasat de îndată la fața locului în vederea luării la cunoștință a situației reclamate, sesizării organelor competente și luării măsurilor legale. Constatând că este necesar sprijinul de specialitate al unor ofițeri ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, aceștia s-au prezentat în locația sesizată, procedând la verificarea legalității comercializării produselor susceptibile a fi contrafăcute.

În urma cercetărilor, s-a dispus indisponibilizarea tuturor produselor care prezentau însemnele unei mărci înregistrate, în acest caz fiind vorba despre obiecte de cult religios care îl înfățișează pe duhovnicul Arsenie Boca.

Conform Legii 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează în continuare cercetări în cadrul unui dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.