TÂLHAR condamnat la ȘASE ANI DE ÎNCHISOARE, reținut la Nădlac

TÂLHAR condamnat la ȘASE ANI DE ÎNCHISOARE, reținut la Nădlac

Un bărbat condamnat la șase ani de închisoare pentru tâlhărie a fost reținut de polițiști la Nădlac.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române pentru infracţiunea de tâlhărie, respectiv loviri şi violenţe.

„În data de 8 aprilie, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.M., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat european de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, bărbatul având de executat 6 ani de închisoare. În această dimineață, în jurulorei 05.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.F., în vârstă de 41 de ani, având domiciliul în judeţul Dâmboviţa. Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, având de executat 6 luni de închisoare”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad.

Cei doi bărbați au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în  vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.