Tâlhărie în gara din Ineu: Un minor a snopit în bătaie o persoană după care a buzunărit-o şi i-a furat tot ce avea!

Tâlhărie în gara din Ineu: Un minor a snopit în bătaie o persoană după care a buzunărit-o şi i-a furat tot ce avea!

Nu a făcut nici majoratul, dar deja are la activ o tâlhărie, este arestat la domiciliu şi a fost trimis în judecată. Este vorba despre un minor care a snopit în bătaie o persoană după care a buzunărit-o şi i-a furat tot ce avea. Tâlhăria a avut loc în noaptea de 9 spre 10 august, în jurul orei 02,00, în zona staţiei CF Regiotrans din Ineu.

Potrivit anchetatorilor, minorul „a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate B.P.N, după care i-a sustras bunurile aflate în buzunar, în valoare totală de 150 de lei. După sustragerea prin violenţă a bunurilor găsite asupra persoanei vătămate, inculpatul minor s-a deplasat pe digul râului Crişul Alb din Ineu şi a ars actele sustrase de la aceasta”.

Leziunile traumatice suferite de victimă, în urma loviturilor primite, au necesitat pentru vindecare un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus, prin rechizitoriul din data de 04 septembrie, trimiterea în judecată a minorului, aflat în stare de arest la domiciliu, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere.

Dosarul a fost trimis pentru soluţionare Judecătoriei Ineu.

  1. IN CURAND VOR INTRA TALHARI NOAPTE IN CASA IN TOATA ROMANIA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.