Tânăr băut, arestat după ce a condus fără permis o mașină furată cu care a intrat într-o pompă dintr-o benzinărie

Tânăr băut, arestat după ce a condus fără permis o mașină furată cu care a intrat într-o pompă dintr-o benzinărie

Un tânăr de 28 de ani a fost arestat preventiv după ce a condus fără să aibă permis și băut o mașină furată cu care a intrat într-o pompă de alimentare dintr-o stație de carburanți.

Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier fără victime care a avut loc pe Calea Timișorii. La fața locului, din primele cercetări, s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani, din județul Gorj, stabilit în Arad, ar fi condus un autoturism în zona unei stații de carburanți, acroșând o pompă de alimentare, la efectuarea unei manevre de mers înapoi. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că tânărul era sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Conform precedurii, acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei.

Verificările ulterioare au arătat că autoturismul condus fusese sustras de cel în cauză de la o societate comercială, unde este angajat.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad în vederea luării unei măsuri preventive, fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea preventivă a acestuia.

Foto: Arhivă

  1. Oltenii vin in Arad sa dea „lectii de viata”

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.