Tânăr BLOCAT în vasul unei TOALETE PUBLICE. Cum a ajuns acolo!

Tânăr BLOCAT în vasul unei TOALETE PUBLICE. Cum a ajuns acolo!

Pompierii dintr-un orășel din Norvegia s-au confruntat, zilele trecute, cu un caz mai puțin obișnuit. Aceștia au fost chemați să intervină pentru a scoate din vasul unui WC un tânăr de 20 de ani.

Tânărul coborâse prin vasul toaletei publice ca să recupereze telefonul mobil al unui prieten și rămăsese blocat în rezervor.

Cato Berntsen Larsen (FOTO) a încercat mai întâi să recupereze telefonul amicului său folosindu-se de un băț, însă, când a văzut că nu merge, a sărit înăuntru. A stat pe fundul latrinei mai bine de o jumătate de oră, timp în care a simțit animale cățărându-se pe corpul lui. S-a panicat și a încercat din răsputeri să se ridice la suprafață, însă, în zadar. După ce a trecut de senzațiile de greață și vomă, a reușit să contacteze serviciul de pompieri din micuţul orăşel Drammen, pentru a-l ajuta.

larsen647_082716112847

Tânărul a tras o sperietură soră cu moartea și nici măcar nu a reușit să recupereze telefonul după care coborâse. Cât despre pompieri, aceștia spun că deși au avut o sarcină destul de ușoară, totuși, operațiunea de salvare a fost o „premieră” pentru secția locală.

„Am trimis o echipă de patru oameni cu un fierăstrău şi aceștia au decupat partea de sus a toaletei (din plastic). Era destul de plin acolo jos”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al pompierilor, Tina Brock.

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.