Tânăr din Lipova reținut pentru furt și conducere fără permis

Tânăr din Lipova reținut pentru furt și conducere fără permis

Un tânăr din Lipova a furat un motoscuter pe care l-a condus, deși nu avea perimis, până în Conop unde l-a abandonat în curtea unei case din localitate.

Polițiștii orașului Lipova au identificat un tânăr bănuit de furtul unui moped și conducere fără a deține permis de conducere. Tânărul a fost reținut de polițiști, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă

În dimineața zilei de 19 februarie, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre comiterea furtului unui motoscuter.

„Un bărbat de 44 de ani, din Lipova, i-a sesizat pe polițiști despre faptul că în noaptea de 18/19 februarie i-ar fi fost sustras un moped de tip motoscuter, care se afla parcat în dreptul imobilului în care acesta domiciliază. În urma cercetărilor efectuate, în mai puțin de o zi, polițiștii au reușit identificarea și depistarea celui bănuit de comiterea furtului, în persoana unui tânăr de 23 de ani, tot din Lipova.  În fapt, tânărul ar fi sustras mopedul neasigurat din fața imobilului, pe care l-ar fi condus până-n în Conop, lăsându-l apoi în curtea unui imobil din aceeași localitate. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere.

În cursul acestei zile, acesta va fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui moped fără a deține permis de conducere.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.