Tânăr reținut pentru 24 de ore, după ce „s-a jucat” de-a polițistul

Tânăr reținut pentru 24 de ore, după ce „s-a jucat” de-a polițistul

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut pentru uzurpare de calități oficiale, după ce s-a dat drept polițist.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad cercetează un bărbat de 22 de ani, din Arad, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – februarie 2021, cel în cauză, pretinzând a fi angajat al unei instituții și folosindu-se de documente false și o uniformă cu inscripții și grade, ar fi oprit autovehicule în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac.

În autoturismul celui bănuit au fost descoperite mijloace de avertizare luminoase (girofar, stroboscop), diverse documente și legitimații. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă documentarea în vederea stabilirii întregii activității infracționale a bărbatului, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Foto/ Video: IPJ Arad

  1. De ce credeți că a avut curaj (și succes) tipul respectiv? Pentru că seamănă perfect la fizic cu polițiștii adevărați (obezi în uniformă).

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.