Tânără de 21 de ani, găsită ÎNGHEȚATĂ pe stradă. Cum a fost POSIBIL…

Tânără de 21 de ani, găsită ÎNGHEȚATĂ pe stradă. Cum a fost POSIBIL…

O seară care trebuia să fie una plină de distracție s-a încheiat într-un mod tragic pentru o tânără care plecase la o petrecere împreună cu câțiva prieteni. Acolo, spiritele s-au încins și tinerii s-au luat la ceartă. După mai multe schimburi de replici, Elizabeth Luebke a luat decizia să plece acasă. Era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și un maiou, iar afară, în Wisconsin (Statele Unite), era un ger cumplit.

Tânără de 21 de ani a fost găsită moartă, pe stradă, a doua zi de dimineaţă, de către un trecător. Înghețase la o temperatură cu mult sub zero grade Celsius. Amicii fetei povestesc că Elizabeth era obişnuită să bea până intra în comă alcoolică, dar că nu mai pusese gura pe alcool de câteva săptămâni.

Pe 19 decembrie, tânăra anunţase pe Facebook că a renunţat complet la alcool: „Sunt fericită să pot spune că este aproape o lună de când m-am trezit şi mi-am dat seama că nu mai vreau să beau deloc. Aşa că acum nu o mai fac”.

Mama fetei povesteşte că în luna octombrie, Elizabeth a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a fost găsită inconştientă într-un bar.

Poliţiştii investighează acum cauzele morții tinerei. Ei cred că fata s-a rătăcit și nu a mai știut să ajungă acasă după ce băuse.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.