Tânără din Arad, ŞANTAJATĂ cu publicarea unor IMAGINI COMPROMIŢĂTOARE

Tânără din Arad, ŞANTAJATĂ cu publicarea unor IMAGINI COMPROMIŢĂTOARE

O tânără din Arad a trăit coşmarul vieţii ei după ce un bărbat de 41 de ani a şantajat-o cu publicarea unor imagini compromiţătoare.

„Poliţiştii au fost sesizaţi, în cursul acestei săptămâni, de către o tânără, de 21 de ani, din Arad, despre faptul că un bărbat, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare de pe internet, i-ar fi solicitat 20.000 de dolari, în schimbul nepublicării de către o altă persoană, un prieten fictiv al celui în cauză, a unor fotografii compromiţătoare cu aceasta, bani pe care bărbatul ar fi susţinut că i-ar fi dat în numele ei persoanei respective”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost identificat de poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu. Acesta este din Oradea şi are 41 de ani. Poliţiştii au stabilit că acesta ar fi solicitat şi primit de la victimă, în cursul acestui an, diferite bunuri, precum şi suma de 2.000 de lei, în mai multe tranşe.

„La data de 1 august a.c., poliţiştii arădeni au organizat acţiunea de prindere în flagrant, bărbatul fiind depistat pe raza municipiului Oradea, în momentul în care a primit de la victimă suma de 1.000 de lei, bani reprezentând o altă tranşă din cei 20.000 de dolari pe care acesta i-ar fi solicitat”, se mai arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi va fi prezentat astăzi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

  1. alta fraiera care a crezut ca a gasit iubirea vietii si s-a lasat pozata in timp ce………………

    Raspunde
  2. 2o.ooo de dolari?? Dar cu cine a pozat fata asta?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.