Tânăra din NĂDLAC, suspectă de legături cu ISIS, a fost CONDAMNATĂ DEFINITIV

Tânăra din NĂDLAC, suspectă de legături cu ISIS, a fost CONDAMNATĂ DEFINITIV

O tânără din Timișoara care locuia în Nădlac a intrat în atenția autorităților în urmă cu doi ani după ce a postat mesaje de susținere pentru luptătorii ISIS.

Femeia în vârstă de 33 de ani are trei copii, care sunt în grija statului, și locuia în gazdă, în localitatea Nădlac din Arad, unde nimeni nu bănuia nimic. Aceasta a fost reținută de către DIICOT Timiș anul trecut. S-a dovedit că avea contacte cu organizații teroriste din Orientul Mijlociu și că folosea mai multe adrese de e-mail, diverse conturi pe rețelele de socializare, numeroase cartele de telefon pe care le schimba periodic și o conexiune de tip VPN pentru a nu fi depistată.

Aceasta le-ar fi spus reprezentanților ISIS că îi va ajuta dacă vor veni în România și era dispusă chiar să meargă în zonele de conflict.

În ciuda acestor dovezi, femeia susține că este nevinovată și că a fost condamnată pe nedrept, doar pentru că s-ar fi uitat la câteva videclipuri și pentru că este pasionată de limba arabă.

Ea a fost condamnată pentru propagandă teroristă de către Înalta Curte de Casație și Justiție, la un an, cinci luni şi 10 zile de închisoare cu executare.

 

Foto: arhivă (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.