TĂRĂBOI în Piaţa Avram Iancu: Un Mercedes parcat aiurea A BLOCAT CIRCULAŢIA tramvaielor! Explicaţie HALUCINANTĂ a şoferului!

Cinci tramvaie au fost blocate mai bine de jumătate de oră, în Piaţa Avram Iancu, din cauza unui Mercedes parcat exact pe liniile mijloacelor de transport în comun, spre disperarea şi furia călătorilor. De vină pentru tot circul iscat a fost un tânăr din Sântana, proaspăt posesor de permis de conducere. Cel puţin, aşa au constat poliţiştii sosiţi la faţa locului care au reuşit în cele din urmă să calmeze spiritele şi să deblocheze traficul.
Deşi s-a vrut convingătoare, explicaţia tânărului a fost una de-a dreptul halucinantă: „Am parcat pe linii pentru că nu le-am văzut”. Răspunsul poliţiştilor a fost pe măsură: „Dacă la Sântana nu sunt tramvaie nu era obișnuit băiatul”.
Totul s-a sfârşit cu o amendă încasată de tânăr iar călătorii şi-au continuat drumul, având ce să le povestească vecinilor!

  1. in fata primariei sant parcate din nou zeci de masini , minunea care a facut ca masinile sa dispara de acolo nu a tinut decat cateva zile .

    Raspunde
  2. in fata primariei se pare ca nu deranjeaza pe nimeni faptul ca se trece peste linia continua si ca cei care parcheaza acolo trebuie sa treaca strada prin loc nepermis pentru a ajunge pe trotuar .

    Raspunde
  3. am Mertan ma doare-n p…ă de legile voastre!

    Raspunde
  4. Ma cac pe mertanele voastre ! Trebuia ridicata masina , amenda, permis pe 1 luna !

    Raspunde
  5. ai dreptate penti ieri am constatat si eu in jurul orei 5 dupa amiaza ca din nou s-a inaugurat parcarea din fata primariei…normal ca desteptii erau parcati pe banda de la semafor in asa fel incat dc nu erai atent stateai a lelea si asteptat verde in spate la o masina parcata- un amarat a si patit-o. nesimtire curata mai ales ca in fata exista posibilitatea de parcare….pana nu le trazneste o amenda si le ridica masinile nu se astampara…bine este ca avem politie locala, politie rutiera, municipala, judeteana, jandarmerie……

    Raspunde
  6. astazi surpriza , pana la ora 12 a stat o masina de politie in fata primariei si nu a indraznit nimeni sa parcheze acolo , apoi cei care au fost pusi sa pazeasca s-au dus la o cafea probabil , iar langa masina politiei au inceput din nou sa parcheze si altii , pe la ora 13 iar era plin locul .

    Raspunde
  7. romanul nu invata decat daca il atingi la buzunar , acolo trebuie sa fie in permanenta cineva de la politie , iar cei care parcheaza masinile acolo , trebuie lasati sa coboare , si dupa ce trec strada trebuie amendati pentru ca au trecut prin loc nepermis , asta pana le intra in cap ca acolo nu e bine sa parchezi pentru ca ti-o iei . ALTA METODA NU EXISTA IN ROMANIA .

    Raspunde
  8. Zilnic mi se intampla sa vad Gipane si Mertane oprite pe o banda de mers blocand-o.Pur si simplu te sfideaza. Apropo mai exista politie rutiera ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.