Târg EXCLUSIVIST la Expo Arad, numai cu participanţi din China

Târg EXCLUSIVIST la Expo Arad, numai cu participanţi din China

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad va organiza în cursul acestui an, la Expo Arad, un târg dedicat în exclusivitate mediului de afaceri din China.

Anunţul a fost făcut de Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA, cu prilejul bilanţului pe 2017. „Vom avea un târg numai cu participanţi din China”, a spus Seculici, care a subliniat relaţiile foarte bune cu autorităţile chineze şi mediul de afaceri din ţara asiatică.

În altă ordine de idei, potrivit bilanţului CCIA, capacitatea și calitatea târgurilor organizate la Expo Arad a crescut, fiind determinată de creșterea cu 33% pe segmentul de expozanți și de creșterea cu 25% pe segmentul de vizitatori, față de 2016. De asemenea, a crescut şi numărul de membri ai CCIA.

În 2017, Camera a organizat 26 de cursuri de formare profesională, 8 seminarii în diverse domenii de activitate, 10 târguri (ca organizator principal sau partener) cu peste 800 de firme participante, din România și din străinătate, și cu aproximativ 45.000 de participanți, 22 de evenimente private şi nouă misiuni economice în țări ca Serbia, Ungaria, Italia, China (Suzhou, Changsha) și Ungaria.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.