Târgul Regional de Inovare a ajuns la cea de-a treia ediţie

Târgul Regional de Inovare a ajuns la cea de-a treia ediţie

Va avea loc la Expo Arad (Arad) cea de-a treia ediţie a Târgului Regional de Inovare, în data de 21 octombrie 2015. Târgul este organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) şi Asociaţia Tehimpuls- Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic al cărui membru fondator este ADR Vest.

Această a treia ediţie va cuprinde: conferinţa ce va avea ca vorbitori experţi naţionali şi internaţionali, întâlniri bilaterale (sesiuni de brokeraj) dintre companii şi organizaţii de cercetare din Regiunea Vest şi companii europene participante la târg în vederea stabilirii de colaborări şi parteneriate de afaceri, precum şi Competiţia Regională de Inovare adresată organizaţiilor (companii private, universităţi, institute de cercetare) şi persoanelor fizice din Regiunea Vest care dezvoltă produse inovative.

Până în prezent, companiile europene care şi-au exprimat interesul de a participa la Târgul Regional de Inovare vin din ţări precum Estonia, Finlanda, Germania, Irlanda, Norvegia, Serbia şi Ungaria.

Participarea în cadrul târgului este gratuită şi se face în baza înscrierii până în data de 19 octombrie 2015. Aşadar, toţi cei interesaţi de participarea în cadrul târgului, se pot înscrie după cum urmează:

Pentru participarea în cadrul târgului la conferinţă şi la întâlnirile bilaterale (sesiunile de brokeraj), înscrierea se face prin intermediul website-ului www.b2match.eu, la adresa www.b2match.eu/innomatch2015

Pentru participarea în cadrul târgului la Competiţia Regională de Inovare, înscrierea se face prin intermediul website-ului www.tehimpuls.ro, la adresa http://www.tehimpuls.ro/targul-regional-de-inovare-2015/competitie-2015.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.