Tăriceanu duce negocieri pentru noul guvern. Ce ministere vrea pentru PLR

Tăriceanu duce negocieri pentru noul guvern. Ce ministere vrea pentru PLR

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că PLR vizează mai multe ministere în noul guvern şi că în acest sens se poartă negocieri, marţi sau miercuri urmând să se ştie mai multe despre portofoliile care le vor reveni liberalilor reformatori.

„Suntem în discuţii, nu am încheiat negocierea. Ne gândim la Finanţe, Transporturi, Economie, dar sunt şi alte ministere unde ar fi utilă o prezenţă liberală, Învăţământ, Cultură”, a precizat Tăriceanu.

El a adăugat: „Marţi, miercuri, vom şti mai multe în acest sens, deşi firesc ar fi să aşteptăm decizia UDMR, pe 13 decembrie. Am discutat calendarul cu premierul Ponta, iniţial fuseseră nişte date mai apropiate”, a mai spus Tăriceanu, precizând că „această problemă trebuie rezolvată cât mai rapid, dar trebuie să se aştepte decizia UDMR”.

Premierul Victor Ponta a declarat săptămâna trecută că UNPR, PC şi PLR vor avea câte două portofolii de miniştri, el arătând că nu a discutat cu liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu care anume vor reveni acestei formaţiuni.

  1. ORICUM PLR ARAD E FORMAT DIN SLUGILE LUI FALCA VEZI CAZUL BOBAR SAU CIUPE ETC… SUNT CURIOS LIMBRICUL DE CIUPE DUPA CE SI.A ANGAJAT NEVASTA LA CASA DE PENSII UNDE VREA SA O ANGAJEZE PE FIcasa???

    Raspunde
  2. PLR = Partidul Liberalilor Ratati

    Raspunde
  3. Gaby!!!Cine zice ala( aia) e.

    Raspunde
  4. @Adi
    Faci parte din aripa reformatoare din partidul reformator? Ciupe facut sluga lui Falca,imi suna cunoscut discursul….numa numele e schimbat.

    Raspunde
  5. Ce panarama de partid e si ala? Un fel de unpr unde merg toti frustratiiiiii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.