Tăriceanu şi Chiţoiu vin la Arad. Deputatul Eusebiu Pistru va fi instalat preşedinte interimar la ALDE

Tăriceanu şi Chiţoiu vin la Arad. Deputatul Eusebiu Pistru va fi instalat preşedinte interimar la ALDE

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al ALDE, este aşteptat mâine la Arad, unde urmează să-l instaleze pe deputatul Eusebiu Pistru în fruntea filialei judeţene a liberal-democraţilor.

Acesta va fi însoţit de Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE. Cei doi, alături de deputatul arădean, vor susţine o conferinţă de presă la Hotel Central.

De remarcat, că Eusebiu Pistru a demisionat recent din PNL, ca urmare a faptului că nu a primit un răspuns favorabil la contestaţia vizând alegerile interne din cadrul filialei judeţene a liberalilor. Pistru a cerut invalidarea alegerilor şi, deşi în primă fază i s-a dat dreptate, conducerea PNL nu a luat nici o măsură în acest sens.

Loading...
 1. Nu am nimic cu Pistru, nu-l cunosc decât din presă, dar decizia șefilor ALDE îmi demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că acest pseudo-partid e pe ducă. Nici nu știu dacă la Arad mai sunt membri. MĂcar că pe vremea începutului erau câteva sute care îl sprijineau pe Ciupe, nicidecum pe Tîriceanu. ALDE este istorie.

  Raspunde
 2. Ciupe care la trădat pe Tăriceanu….???sabotînd alegerile parlamentare …..

  Raspunde
 3. Din contra pdl-ul a pierdut din 2 deputați au rămas 1 si sa nu uitam Cristina Senatorul este ca si plecat în tabără ALDE…SI IATA CUM UN PARTID DE 5% A DEVENIT LA ARAD DE 12%!!!

  Raspunde
 4. Ciupe n-a tradat ,a fost tradat de cei pe care a vrut sa-i ajute. Ciupe a tradat PNL-ul si cum se intampla deobicei cu tradatorii sunt la randul lor victimele propriilor jocuri.

  Raspunde
 5. PISTRU n-a fost niciodata un om politic , el este o lichea politica si cred ca pentru binele aradenilor va fi terminat cu viitorul sau ca” om politic.”

  Raspunde
 6. Singurul fapt cert este ca Falca si ai lui pierd si pierd mult.

  Raspunde
 7. Sper să o ia și pe nevastă-sa cu el. Familia asta cu șleahta lor au distrus PDL-ul, si apoi PNL-ul, cu binecuvântarea lui Falcă.

  Raspunde
 8. Galis a muscat-o rau de tot.a carat geanta lacalimente si a pus umarul la excluderea liderilor de la organizatiile mari dinjudet.

  Raspunde
 9. In ALDE totul se comanda de la Bucuresti ! Asta DA democratie!

  Raspunde
 10. Sa nu mai spuneti de alti ca sunt dictatori !

  Raspunde
 11. No gata ba Galis, pana aci to fost , oricum uleiosu-vaselinos zis Pistru ii mai smecher si mai banos dacat tihne , iara la municipiu pa ochiosu aceala da Trifon o sa-l schimbe cu aesta da-l cheama Scheau cel Far da Filtru , care si-aesta la randu lui ii mai banos si mai homis dacat trifonhe !!

  Raspunde
 12. Roata s-entoarce si in politichie ,aviz amatorilor .

  Raspunde
 13. Daca Ciupe nu a facut campanie la alegerile parlamentare TRIFON a luat liber si nici el NU afacut campanie electorala la parlamentare.Ce zici claudius ?

  Raspunde
 14. Pistru e un om integru care a văzut nedreptatea din partidul distrus de edilul Falcă ! A incercat el sa ceara explicații si sa faca ceva insa … nimic ! Foarte bine ca a plecat din PNL !

  Raspunde
 15. ALDE este o adunatura de analfabeti functionali pusi pe capatuiala si nu se va manifesta ca un partid niciodata, deorece n-are doctrina si strategie.

  Raspunde
 16. Un lucru e clar.Indiferent ce partid s-ar gace la BUcurești, nu merită osteneala din județe. Cei de la centru înttotdeauna au altă agendă. Și o impun. Nimic nu mai contează, decât ideile lor, care în proporție de 98& sunt vai de capul lor.
  Atâta timp cât toate se fac și se desfac la București nimic bun nu se va realiza.

  Raspunde
 17. Toti neimplinitii si oportunistii vin la ALDE impusi de Bucuresti……oare cine trage sforile acolo……?????

  Raspunde
 18. oamenii cu bani multi trag sforile la BUCURESTI ,ASA A FACUT SI PISTRU .

  Raspunde
 19. Calimente este prezent peste tot si in partid fiul lui comanda !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.