Taxele și impozitele locale nu vor fi majorate

Taxele și impozitele locale nu vor fi majorate

Taxele și impozitele locale nu vor fi majorate, anunțul a fost făcut de viceprimarul Aradului, social-democratul Ilie Cheșa.

„PSD și-a asumat să se implice activ în actul administrativ local din Arad iar prima consecință pozitivă este faptul că nu se vor majora taxele și impozitele locale pentru a compensa scumpirea prețului la Gigacalorie. Pe de altă parte, prioritatea zero rămâne eficientizarea sistemului de încălzire centralizat iar găsirea unor soluții tehnice nu mai suportă nicio amânare. Sunt sume de bani importante pe care le alocăm periodic din bugetul local pentru acoperirea pierderilor. Nu trebuie să ignorăm nici efortul financiar venit din partea cetățenilor. Chiar în momentul de față avem în discuție  mai multe variante de lucru pe care le vom prezenta în scurt timp arădenilor. Din punctul nostru de vedere, soluția e clară, investiții focusate în infrastructură și continuarea retehnologizării capacității de producţie a CET-ului și nu mai mulți bani din buzunarele arădenilor”, afirmă viceprimarul Ilie Cheșa.

  1. Actualitati-Arad „Taxele și impozitele locale în municipiul Arad, aferente anului 2022, vor fi majorate cu rata inflației, a anunțat primarul, luni, primarul Călin Bibarț.” … care minte ???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.