Te-ai întrebat vreodată ce părere au STRĂINII despre orașul tău? Acum ai ocazia să afli!

Te-ai întrebat vreodată ce părere au STRĂINII despre orașul tău? Acum ai ocazia să afli!

Dacă te-ai întrebat vreodată ce părere au străinii care vin să locuiască în Arad despre orașul tău, acum ai ocazia să afli chiar de la ei.

Arădenii sunt invitați astăzi, 16 aprilie, de la ora 18:00, la Ahmad Tea House (ATH) la un ceai și la o discuție cu privire la rolul persoanelor străine cu reședința în România în stimularea economiei locale.

„Pe lângă oportunitatea de a întâlni și de a socializa cu alți expați, aveți ocazia să degustați delicioasele ceaiuri marca ATH. Băuturile și gustările sunt oferite de către organizatori”, anunță aceștia.

Discuția va dura 60-90 de minute și va sta la baza unui proiect de cercetare Erasmus+ finanțat de UE. Scopul proiectului este de spori gradul de înțelegere a nevoilor cetățenilor străini din România, în vederea dezvoltării abilităților profesionale și a culturii antreprenoriale în rândul acestora.

„Într-o etapă ulterioară a proiectului veți avea posibilitatea de a participa la cursuri specifice de training, dezvoltate în colaborare cu partenerii noștrii. Proiectul Erasmus+ se desfășoară în parteneriat cu Universitatea Ca’ Foscari (Italia), Euro-Net (Italia), Crossing Borders (Danemarca), ProIFALL (Suedia), și provincia Kırşehir (Turcia)”, spun organizatorii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.