Te-ai SĂTURAT de problemele legate de CET? Participă la o DEZBATERE pentru a găsi SOLUȚII

Te-ai SĂTURAT de problemele legate de CET? Participă la o DEZBATERE pentru a găsi SOLUȚII

USR Arad cheamă cetățenii la dezbatere pe tema CET-ului și a termoficării.

„Având în vedere starea precară a actualului sistem de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Arad, precum și lipsa oricărei perspective sau soluții din partea actualei administrații locale, USR invită cetățenii să participe la o dezbatere pe această teme, organizată joi, 01 martie 2018, de la orele 18:00, la sediul din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4”, anunță reprezentanții USR Arad.

Conducerea USR Arad va prezenta în cadrul dezbaterii principalele coordonate ale actualului sistem de termoficare al municipiului, aspecte atât tehnice cât și financiare, necesare pentru formarea unei opinii legate de viitorul său. În condițiile în care din bugetul local au fost alocate în ultimii ani sume imense către cei doi operatori, CET Arad SA și CET Hidrocarburi SA, fără ca perspectivele acestui sistem să se îmbunătățească, întreg orașul are nevoie de o soluție pentru această problemă.

„La ora actuală, o bună parte din cetățenii municipiului nostru nu beneficiază, în locuințele proprii, de confortul normal pentru o țară europeană. Tocmai am traversat o perioadă în care căldura a fost redusă în apartamente, ca să nu mai vorbim de apa caldă, care de cele mai multe ori se lasă așteptată minute bune. În același timp, sistemul centralizat înghite anual banii tuturor arădenilor, fie că ”beneficiază”, fie că nu, de pe urma sa. USR Arad consideră că se impune luarea de urgență a unor măsuri, care să conducă într-un orizont de timp rezonabil la încălzire decentă și rezonabilă ca preț pentru toți arădenii. De aceea, îi invităm pe cei care au ceva de spus, să participe la dezbaterea noastră”, afirmă Vlad Botoș, președintele USR Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.