Teatru nou și muzică bună – un DUO TENTANT, la care PUBLICUL arădean a RĂSPUNS POZITIV. Cine sunt protagoniștii acestui SUCCES (FOTO)

Teatru nou și muzică bună – un DUO TENTANT, la care PUBLICUL arădean a RĂSPUNS POZITIV. Cine sunt protagoniștii acestui SUCCES (FOTO)

O seară cu multă muzică bună, un public care a vibrat împreună cu Claudia Iuga, George Dancu și Q Band – astfel putem descrie, pe scurt, evenimentul care a avut loc aseară.

Cu un repertoriu mai puțin „comercial”, cu trupa în mare formă, cu cei doi soliști plini de energie, a șaptea seară de „teatru nou” s-a încheiat la orele dimineții, pentru toți cei care au ales cultura ca mod de petrecere a unei seri de vineri.

Începând cu ora 21,30, Sala Mare și sala Studio ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad au oferit publicului arădean două piese de teatru nou, greu și plin de subînțelesuri : „Yen”, de Anna Jordan, regia Adrian Roman, pus în scenă de Teatrul „Anton Pann” din Rîmnicu Vâlcea și „Vorbește cu mine”, scenariul și regia Ion-Ardeal Ieremia (după texte de Ioan Peter), pus în scenă de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara.

După încărcătura emoțională a spectacolelor, publicul și actorii s-au relaxat și au cântat împreună cu performerii de pe scena din Boeme (Teatru) melodii cunoscute ale unor nume grele precum Stevie Wonder, Jamiroquai, Tower of Power, Patti LaBelle și mulți alții, într-un mix unic și specific Q Band.

De-un timp încoace, Q Band are apariții destul de ieșite din tipar, începând cu repertoriul, ținute, atitudine și locurile de desfășurare a evenimentelor. Și-au asumat un mare risc, având în vedere publicul arădean (destul de rezervat, în general) dar, din câte constatăm, a fost o „mișcare” foarte inspirată, aplaudată, admirată și susținută de iubitorii de muzică de calitate.

Din ce ne-a „șoptit” Claudia, băieții vor organiza în curând, un eveniment pentru a face public un anunț pe care cei din trupă își doresc să-l împărtășească de ceva vreme.

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ce este vorba și promitem să nu ținem informația doar pentru noi.

Foto: Sabina Mladin

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.