Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad și-a deschis porțile pentru vizitatori (FOTO)

Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad și-a deschis porțile pentru vizitatori (FOTO)

La Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” are loc zilele acestea programul ,,Zilele porților deschise la teatru”. Primii vizitatori care au trecut deja, încă de joi, pragul instituției au fost conduși în culisele teatrului de actorii Marian Parfeni și Oltea Blaga. Cei care urmează să viziteze teatrul vor fi întâmpinați de actorii: Ioan Peter și Cecilia Lucanu – Donat, Mariana Tofan și Carmen Butariu, Carmen Vlaga – Bogdan și Roxana Sabău, Ștefan Statnic și Oana Kun, Ionel Bulbuc și Angela Petrean Varjasi. În cadrul programului de vizitare, oaspeții vor avea ocazia să afle istoricul instituției, să admire o expoziție de costume de teatru și să vizioneze un film al actualei stagiuni.
Reamintim publicului că programul de vizitare se va desfășura după următorul program: vineri, 24 iunie, de la ora 11, și de la ora 13, iar sâmbătă, 25 iunie și duminică, 26 iunie, de la ora 10. În cazul unor grupuri mai mari, cei care doresc să participe se pot înscrie la secretariatul instituției, la numărul de telefon 0257/280016, la adresa de e-mail: secretariat@teatrulclasic.ro cât și pe pagina de facebook a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, cu mențiunea zilei și orei pentru care optează să facă turul.
Expo costume Expo costume 3 Expo costume 2
Seara, de la ora 19, arădenii sunt aşteptaţi în sălile de spectacol. În această seară, la sala mare are loc premiera spectacolului ,,Take, Ianke și Cadîr” de Victor Ion Popa, în regia lui Laurian Oniga. În zilele următoate sunt programate trei dintre cele mai noi producții ale instituției astfel: vineri, 24 iunie: ,,Crima din strada Lourcine” de Eugène Labiche, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu; sâmbătă, 25 iunie: ,, Bull” de Mike Bartlett, în regia lui Bobi Pricop și duminică, 26 iunie: ,,Vârful aisbergului” de Antonio Tabares, în regia lui Theodor Cristian Popescu.
Dar, sunt surprize și pentru micii spectatori. Astfel, la secția Marionete sunt programate în aceste zile, două dintre cele mai noi spectacole pentru copii. Sâmbătă, 25 iunie la sala Marionete, de la ora 11, este programat spectacolul ,,Gulliver în țara Lilliput” după Jonathan Swift, regia Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tărășescu – Jianu. În distribuție, cei mici îi vor putea admira pe actorii: Mircea Moș, Carmen Mărginean, Sorin Dorobanțu, Adina Doba, Oana Rogojină și Cristian Bordaș.
MIX_8389 MD4_4751
Duminică, 26 iunie, de la ora 11, este programat ultimul spectacol al stagiunii, respectiv ,,Dumbrava minunată” după Mihai Sadoveanu, dramatizarea Emil Țigan, regia Francisca Simionescu, scenografia Zoe Eisele Szucs. Distribuția este alcătuită din actorii: Adina Doba, Carmen Mărginean, Oana Rogojină, Lăcrimioara Szlanko, Sorin Dorobanțu și Cristian Bordaș.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.