Teatrul Clasic „Ioan Slavici” modifică programul zilei de joi

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” modifică programul zilei de joi

Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” modifică programul zilei de joi, 25 februarie.

Din motive obiective, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad (TCISA) modifică programul zilei de joi, 25 februarie. Astfel, în locul spectacolului ,,Cerere în căsătorie”, scena mare a TCISA va găzdui, de la ora 19, spectacolul „Carmen Vlaga vorbește cu tine”, în regia lui Ștefan Iordănescu.

Cei care și-au achiziționat deja bilete le pot folosi ca să urmărească spectacolul ,,Carmen Vlaga vorbește cu tine”. Pentru a putea respecta măsurile impuse de situația pandemică actuală, ei trebuie să își anunțe  intenția la numărul de telefon 0744.475.147.  Spectatorii care doresc să își recupereze banii pe bilete, sunt așteptați la casieria TCISA în termen de cel mult cinci zile lucrătoare, de la data spectacolului.

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a TCISA. Orarul agenției este: marți, miercuri, vineri: 10 – 16, joi:10 – 14 și 17 – 18.30, sâmbătă și duminică: 10-12 și 17-18.30.

În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casieria TCISA, doar până la ora 18:30.

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID 19.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.