Temperaturi RECORD în Martie! Prognoza meteo pentru toată luna

Temperaturi RECORD în Martie! Prognoza meteo pentru toată luna

Luna Martie va fi una deosebit de caldă, anunță meteorologii, cu temperaturi de până la 24 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie informează că temperaturile vor fi, pe parcursul întregii luni, mai ridicate decât cele obișnuite în această perioadă. În unele zone, temperaturile vor urca până la 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo:

4 – 11 martie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice și la munte și local excedentar în nordul extrem al țării. În rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

11 – 18 martie 2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi ușor excedentare în cea mai mare parte a țării.

18 – 25 martie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile centrale, vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

25 martie – 1 aprilie 2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării și normale pentru acestă săptămână în restul teritoriului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.