TENTAŢII noi, care de care mai ÎMBIETOARE, pentru iubitul Mihaelei Borcea

TENTAŢII noi, care de care mai ÎMBIETOARE, pentru iubitul Mihaelei Borcea

Despre Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani, şi iubita sa Mihaela Borcea se poate scrie un roman. Mai nou, primarul apare tot mai des în „combinaţiile” care se fac în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare din 2016.

Astfel, după ce la alegerile din 2012 a fost cât pe ce să fie candidat într-un colegiu parlamentar, Marian Toader este avansat, acum, ca posibil candidat la Primăria Municipiului Arad, în locul lui Gheorghe Falcă. Apropiat al primarului de Arad (care ar putea ajunge ministru), Marian Toader este la curent cu speculaţiile care se fac în legătură cu persoana sa. „Ştiu şi eu ce se spune, dar trebuie să ştiţi că cu mine nu a vorbit nimeni. Desigur că aş fi onorat de o eventuală asemenea propunere, dar pentru aceasta trebuie să fiu acceptat de conducerea noului PNL, de organizaţie şi, în primul rând, de electorat”, a declarat Marian Toader.

Din informaţiile noastre, eventuala candidatură la Primăria Municipiului Arad nu este singura alternativă pentru Marian Toader. Conform unor surse liberale, acestuia i s-ar putea propune să candideze într-un colegiu parlamentar, lucru care l-ar propulsa la Bucureşti, fapt care ar fi pe placul lui Toader, care are de mai mulţi ani o relaţie amoroasă cu Mihaela Borcea. Este o variantă care, aşa cum afirmam la început, a mai fost luată în calcul în ceea ce-l priveşte pe primarul din Zăbrani. De altfel, referindu-se la Marian Toader, fostul deputat Iustin Cionca, unul dintre liderii PNL Arad, a afirmat anul trecut că „din punctul meu de ve­dere el ar putea să se gândească chiar la mai mult, la o funcţie de parlamentar, la un loc în politica na­ţională”.

Potrivit unor surse din fostul PDL, accederea lui Marian Toader în Parlament ar fi o încununare a celor 20 de ani pe care acesta i-a petrecut în partid şi a muncii depuse.

  1. De la Brad la Zabrani !

    Raspunde
  2. E tare omul. „că cu”. Neaparat trebuie ales primar la Arad ca altfel ni-l sufla la Bucuresti ca pe „branconier”.

    Raspunde
  3. Marian Toader un om de mare valoare in politica locala, eu si cred ca multi altii l-ar sustine intr-o eventuala cursa pentru primaria arad . Mult succes !

    Raspunde
  4. Inainte de toate…..trebuie sa treaca putin pe la puscarie.. ca a furat destul acest inculpat! !!!
    Cum mai are tupeu sa mai candideze. ..can stie ce l asteapta. ….la cat a furat……3mil de euro… fonduri EU

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.