Tentativă de SINUCIDERE la un liceu: O elevă de clasa a IX-a S-A ARUNCAT pe geam

Tentativă de SINUCIDERE la un liceu: O elevă de clasa a IX-a S-A ARUNCAT pe geam

O elevă de clasa a IX-a s-a aruncat, luni dimineață, de la etajul al treilea al școlii unde învață, cu intenția de a se sinucide.

Eleva a absentat de la ora de fizică, oră ce se desfășura în laboratorul Colegiului Murgoci din Brăila, unde se aflau ceilalţi colegi ai ei, și s-a aruncat pe geam.

Fata rămăsese în clasă cu o altă colegă, calificată la olimpiada de limbă latină, care era învoită de conducerea şcolii să se pregătească pentru competiţie. La un moment dat, eleva s-a urcat pe pervazul geamului și s-a aruncat în gol.

Medicul care a preluat-o a spus că fata era conştientă în momentul în care a venit Ambulanţa şi că, în urma căzăturii, a suferit un traumatism de piramidă nazală şi s-a lovit la coloana vertebrală, dar că starea ei este stabilă.

Un diagnostic precis va fi pus după efectuarea examenului tomograf.

Acesta nu este primul incident de acest gen petrecut la școala respectivă. În urmă cu câțiva ani, o altă elevă a căzut accidental de la primul etaj.

„Faţă de cazul pe care l-am avut cu ani în urmă, când accidental a căzut un copil de la etaj, pentru că pe vremea aceea se deschideau ferestrele în afară, acum avem de-a face cu un gest făcut intenţionat. Acum s-au schimbat ferestrele, sunt din termopan şi se deschid înăuntru”, a precizat asistentul medical șef al Colegiului Murgoci din Brăila, Gina Sandu.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.