Teodor Meleşcanu: „Aradul a rămas în urmă”

Teodor Meleşcanu: „Aradul a rămas în urmă”

Prezent la Arad, unde Universitatea „Aurel Vlaicu” i-a conferit titlul de Honoris Causa, ministrul de Externe Teodor Meleşcanu şi-a exprimat regretul că municipiul nostru a rămas în urma altor municipii din vestul ţării.

„Din păcate, Aradul a rămas în urmă”, a spus Teodor Meleşcanu, exprimându-şi speranţa că ALDE va reuşi să schimbe asta în urma alegerilor din 2020, când speră ca formaţiunea sa să obţină un rezultat bun.

Meleşcanu s-a referit, între altele, şi la faptul că a fost „forţat” să facă o „escală” la Timişoara, din cauza faptului că nu există curse aviatice spre aeroportul arădean.

Ministerul de Externe, originar din Buteni, a declarat că pentru el „Aradul este cel mai important oraş din România”, completând: „Aici odihnesc părinţii mei”.

Teodor Meleşcanu a susţinut o conferinţă de presă politică la Arad, la Hotel Central, la care au participat conducerile locale şi centrale ale ALDE.

 

 

 

 

 1. dl. Melescanu nu a mai fost de mult la Brad. ala e ramas in urma nu Aradul

  Raspunde
 2. „CIUMA ROSIE A LUAT TOTI BANII DE LA COMUNITATILE LOCALE” si tot ei au nesimtirea sa spuna ca am ramas in urma.

  Raspunde
 3. ACESTI activisti bolsevici ar fi bine sa lase oamenii in pace , continua sa faca mult rau ROMANIEI.

  Raspunde
 4. Din pacate are omul dreptate. Asta putem constata cu totii. Ce sa-i faci daca noi umblam dupa cai verzi pe pereti: vezi polul Arad-Timisoara. De ce e bun acest pol pentru Arad? Ca sa mutam tot ce e bun la Timisoara? Daca Timisoara ar avea pozitia geografica a Aradului, ar fi de doua ori mai dezvoltata decat este.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.