Termoșemineul pe lemne – punctul central al încălzirii unei locuințe de la munte și din zona de deal

Termoșemineul pe lemne – punctul central al încălzirii unei locuințe de la munte și din zona de deal

Lemnul continuă să furnizeze una dintre tipurile de căldură care se remarcă printr-o calitate superioară în comparație cu celelalte genuri de combustibil.

Nivelul de ardere este unul dintre cele mai ridicate, iar faptul că nu poluează este un avantaj major, care-l recomandă ca o soluție alternativă de încălzire în zonele de deal și munte. În aceste regiuni, lemnul nu are un preț atât de ridicat la comercializare, iar faptul că poate fi depozitat până atinge un grad de uscăciune ideal îl face perfect de utilizat în combinație cu echipamentele de încălzire lansate recent pe piața de specialitate.

Astfel, un termoșemineu pe lemne se poziționează pe primul loc în topul soluțiilor de încălzire și generare apă caldă dintr-o locuință amplasată într-o astfel de zonă. Modelele cu putere superioară (de 28 kW) ajung să ofere căldură unor locuințe de peste 150 metri pătrați, dispunând de un randament termic care poate ajunge până la 89%. În plus, ceea ce face diferența este calitatea modului de ardere și faptul că nu generează noxe poluante de dioxid de carbon. Toate aceste aspecte sunt de natură să ne ofere o imagine de ansamblu relevantă pentru a ne orienta către o astfel de sursă de căldură pentru locuința noastră!

Siguranță maximă pentru natură, protecție superioară pentru oameni!

Concepute pentru a oferi maximul de performanță termică, acest tip de dispozitive se recomandă de la sine ca fiind niște alternative demne de a fi luate în calcul ca formă de încălzire a locuințelor. Mai mult decât atât, faptul că pot fi ușor interconectate cu soluții de încălzire care implică energie regenerabilă, este un avantaj de care trebuie să se țină cont atunci când ne gândim să beneficiem de o locuință ecologică. Iar ca întreg cadrul să fie complet, fiecare dintre aceste echipamente de încălzit casa și care pot fi găsite pe Qmag.ro, este prevăzut cu sisteme de siguranță, care previn manifestările necontrolate în caz de supra-încălzire, de exemplu.

Caracteristici de automatizare care se realizează în funcție de cantitatea de combustibil din camera de ardere, supape de siguranță și materiale din oțel și fontă sunt doar câteva dintre beneficiile de care se bucură cele mai noi modele de termoșeminee de pe piață. Toate aceste elemente sunt de natură să le ofere utilizatorilor cele mai avantajoase opțiuni pentru obținerea unui nivel ridicat de căldură în locuință, dar și pentru a le garanta siguranța chiar și-n condiții de exploatare intensă, pe termen îndelungat!

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.