„The voyager” deschide anul cultural al mARTA

„The voyager” deschide anul cultural al mARTA

Spectacolul „The voyager” deschide anul cultural al HUB cultural mARTA.

Acesta va avea loc duminică, 11 februarie, de la ora 21, în Club Flex.

Spectacolul „The voyager” este prima co-producție a HUB cultural mARTA, fiind invitat la un festival din străinătate încă înainte de premieră.

Iată prezentarea:

Când treci pe lângă un înger și crezi că e doar o corporate girl. Când ai uitat să-ți mai pui întrebările „alea”!… pentru că nu mai ai timp. Când e despre TIMP.
Și despre tine.

THE VOYAGER este un spectacol despre cum ratăm întâlniri (sau nu) în viață – de data asta: întâlnirea cu un înger. Un înger călător, de rangul III, venit să ajute oamenii să se adune din risipirea devenită epidemică; poate chiar pandemică! în urma degringoladei generale. O monodramă despre dilemele omului de azi și întrebările pe care și le pune frecvent, sau pe care a încetat să și le mai pună.

Textul este bazat pe fragmente din piesele și sonetele lui William Shakespeare, coagulate într-o poveste, sau, mai corect spus: într-o întâmplare care face ca în sala de teatru (spațiul de joc) să aterizeze un înger rătăcit și să interacționeze cu publicul. Textul este jucat în mare parte în limba romană, dar aproximativ un sfert este în limba engleză, existând supratitrare în limba engleză pentru tot spectacolul.

Piesa urmează să participe în festivalul internațional cu tematica Shakespeare, de la Verona, în 2024.

Realizatori:

Producători: Aradi Kamaraszinhaz, Teatrul Carousel și Hub Cutural mARTA.

Cu: Alexandra Tapasto
Text, regie, traducere: Theo Herghelegiu
Muzica originală: Calin Grigoriu
Video: Alexander Petcu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.