UPDATE/ Țigări de contrabandă, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, confiscate de polițiști

UPDATE/ Țigări de contrabandă, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, confiscate de polițiști

Polițiștii arădeni au confiscat țigări de contrabandă în valoare de aproape trei milioane de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a două vehicule, care transportau țigări susceptibile a proveni din contrabandă. În cadrul activităților desfășurate de oamenii legii, au fost depistate în trafic, în municipiu, un ansamblu rutier și o autoutilitară, încărcate cu țigări.

Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție, la două imobile din Șofronea și unul din municipiul Arad. Polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 200.000 de pachete de țigări netimbrate (4.000.000 de țigări), un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, o autoutilitară, un autoturism și 1.000 de euro.

„În baza probatoriului administrat, 5 bărbați, din Arad, București și județul Suceava, au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. La activități au luat parte polițiști din cadrul Poliției Municipiului Arad, Serviciului Criminalistic și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE/ Magistrații Judecătoriei Arad au dispus pe numele a patru bărbați măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.