4.000 de țigarete şi tutun, confiscate la P.T.F. Nădlac

4.000 de țigarete şi tutun, confiscate la P.T.F. Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Nădlac – I.T.P.F. Oradea au descoperit 4.000 de ţigarete şi 1,2 kilograme tutun pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

La Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad s-a prezentat la controlul de frontieră cetăţeanul român Ladislau B., în vârstă de 48 de ani, din judeţul Braşov, conducând un autoturism marca Volkswagen Turan înmatriculat în Olanda.

La controlul de frontieră, în maşină s-a descoperit cantitatea de 4.000 ţigarete şi 1,2 kg tutun. Bărbatul a declarat că ţigările le-a achiziţionat de la o persoană necunoscută dintr-o piaţă din Budapesta, contra sumei de 80.000 forinţi, iar tutunul a fost achiziţionat de la un magazin din Ungaria, contra sumei de 43.226 de forinţi şi erau pentru consum propriu.

Ţigările şi tutunul, în valoare de 1.800 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal a peste 1000 gr de tutun, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.