Mai multe articole din rubrica "" ↑

Tineretul ALDE Arad a continuat evenimentele caritabile, la Nădlac. Cine a fost ajutat de această dată (FOTO)

Tineretul ALDE Arad a continuat evenimentele caritabile, la Nădlac. Cine a fost ajutat de această dată (FOTO)

Tinerii din ALDE Arad s-au întrunit duminică, la Nădlac, cu ocazia celui de-al doilea turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.

La startul competiției s-au înscris 16 echipe, formate atât din membri ai ALDE din diferite zone ale județului cât și echipe formate din simpatizanți, care au dorit să contribuie la îndeplinirea scopului caritabil, și anume ajutarea lui Dușan Marian Meszaros (21 de ani), căruia din păcate doctorii i-au pus un diagnostic extrem de dur: sindrom Pierre Robin, retard sever.

„Sunt fericit pentru că reuşim, de la eveniment la eveniment, să mobilizam tot mai mulți tineri și numai pentru același scop, ajutarea semenilor noștri care trec prin greutăți. Astăzi (n.r. – duminică, 1 iulie 2018), de exemplu, din donațiile celor peste 250 de persoane prezente, s-au strâns 2489 de lei. Aș vrea să-i aduc multumiri speciale domnului primar al orașului Nădlac, Ioan Radu Mărginean, care alaturi de consilierii locali ai ALDE au făcut o treabă extrem de bună, reușind să organizeze totul perfect până în cel mai mic detaliu. Știm și simțim aportul de încredere oferit de domnul deputat Eusebiu Pistru față de Organizatia Județeană de Tineret ALDE Arad, și îi mulțumim, însă trebuie să vă spun că fără devotamentul și implicarea colegilor mei evenimentele noastre nu ar fi niciodată atât de reușite, de aceea simt nevoia să le multumesc din suflet că își rup din timpul lor liber pentru a face fapte bune.Vă mulțumesc, dragi colegi!”, a declarat Ucu Dima, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret ALDE Arad.

„Ce poate fi mai frumos decât să ajuți? Și să o faci din tot sufletul? Eu cred că nimic pe lume nu se poate compara cu sentimentul unic pe care o acțiune caritabilă ți-l oferă. Să faci rău este usor, însă să faci bine este o caracteristică pe care nu mulți o au. Iată că tinerii ALDE Arad au facut un obicei din a face bine, iar eu îi voi susține mereu, pentru că tinerii ca ei merită să ajungă lideri ai vremurilor care vor urma. Ei fac o altfel de politică, politica prin fapte și nu prin vorbe. Dacă îmi permiteți să le dau un sfat celor care citesc acest articol, aș vrea să le transmit că sunt, oricand, bineveniti alături de noi, de ALDE, și că evenimentele «Împreuna pentru o faptă bună» continuă în luna iulie cu două noi turnee de fotbal, la Apateu și la Secusigiu”, a declarat Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.

Loading...
  1. PISTRU este jmecheras de dugheana ,pacat de primarul de la NADLAC.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.