TINERI arestaţi de poliţiştii arădeni pentru FURT CALIFICAT

TINERI arestaţi de poliţiştii arădeni pentru FURT CALIFICAT

Doi tineri, bănuiți de comiterea a două furturi, au fost identificați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale .  Cei în cauză, bănuiți că ar fi sustras scule și parfumuri din două locuințe din municipiu, au fost arestați preventiv pentru furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 28 februarie-1 martie, tinerii, de 17 și 18 ani, ambii din Arad, prin escaladare, ar fi pătruns într-o anexă a unei locuințe de pe strada Clopotului din municipiu, de unde ar fi sustras scule electrice în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în noaptea de 2/3 martie, aceiași tineri, prin efracție, ar fi pătruns într-o altă locuință situată pe aceeași strada, de unde ar fi sustras parfumuri și scule electrice, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Cei în cauză au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanță de reținere.

În bază probatoriului administrat, la data de 4 martie a.c., tinerii au fost prezențați magistraților Judecătoriei Arad, pe numele celor doi fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.