Tinerii cu rezultate deosebite și dascălii acestora vor fi PREMIAȚI în cadrul evenimentului „Comunitatea arădeană sprijină performanța”

Tinerii cu rezultate deosebite și dascălii acestora vor fi PREMIAȚI în cadrul evenimentului „Comunitatea arădeană sprijină performanța”

Sub înaltul patronaj al excelenței sale, Michele RAMIS ambasadorul Republicii Franceze în România, Asociația Sfântul Martin din Arad, organizează vineri, 23 Noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, cea de-a III-a ediție a evenimentului filantropic Comunitatea arădeană sprijină performanța.

În timp, asociaţia a desfășurat numeroase proiecte de ajutor umanitar, de educaţie şi de cultură, multe dintre ele finalizate, altele aflate în plină derulare. Prin acest nou proiect, organizatorii își propun să susţină şi să încurajeze perspectivele de viitor ale tinerilor, dar și să sensibilizeze comunitatea arădeană în această direcție. Ei își îndreaptă interesul pentru sprijinirea tinerei generații, și doresc să promoveze valorile județului nostru. Pornind de la acest țel, proiectul a fost gândit și elaborat astfel încât să atragă atenția și să genereze acțiunea societății în ansamblul ei, iar evenimentul să fie organizat în fiecare an.

La primele două ediții ale evenimentului, datorită contribuției persoanelor fizice și juridice private din Arad și din țară, peste 300 de tineri arădeni cu performanțe deosebite în învățătură, arte, sport și alte arii de manifestare, au fost recompensați cu premii în bani (400 RON pentru fiecare premiant), cărți, burse de studiu, diplome, însemne și participarea în fiecare an la tabăra olimpică organizată împreună cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” la castelul Csernovics din Macea. Dascălii acestor tineri remarcabili au fost și ei recompensați din acest an cu un sejur de sfârșit de săptămână la Moneasa, în spațiul de cazare oferit de Universitatea „Aurel Vlaicu”. Valoarea totală a premiilor în bani a fost de peste 23.000 de euro.

Pentru ediția din acest an, valoarea premiilor în bani și numărul tinerilor arădeni premiați va depăși edițiile precedente. Începând cu această ediție vor fi oferite premii și pentru tinerii cu performanțe deosebite din țară și premii speciale oferite arădenilor care s-au remarcat prin implicare și devotament în activitățile lor.

„Suntem bucuroși că anul acesta s-au alăturat și personalități ale lumii culturale, muzicale și sportive cum ar fi: Tudor Gheorghe, Monika Brosovszky, Simona Amânar, echipa de handbal CSM București – care împreună cu Cristina Neagu au semnat pe tricoul oficial al campioanei europene pentru susținerea evenimentului filantropic Comunitatea arădeană sprijină performanța. Dorim să aducem mulțumiri tuturor pentru implicare și dăruire! Suntem onorați că împreună schimbăm destine și ducem povestea mai departe!”, spun organizatorii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.