Tinerii din ALDE strâng semnături pentru semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu

Tinerii din ALDE strâng semnături pentru semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu

Tinerii ALDE s-au mobilizat, marți, în vederea întocmirii unei petiții prin intermediul căreia să solicite autorităților locale semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu.

„Trebuie să fim realiști și să conștientizăm o dată pentru totdeauna că indiferența ucide. Din păcate numai în ultimele trei luni pe această trecere pentru pietoni au murit două persoane. Ce se mai așteaptă? Câți oameni trebuie să mai moară? În altă ordine de idei, astăzi (n.r. ieri) am întâlnit oameni cărora le pasă, oameni care doresc montarea semafoarelor și a unor semnale luminoase mai vizibile. Îi așteptăm zilnic pe arădeni la cortul ALDE Arad (in imediata apropiere a trecerii pentru pietoni, pe sensul de mers Podgoria – Micălaca) pentru a semna petiția”, a declarat Ucu Dima Virgil Silviu, președintele Organizației pentru Tineret ALDE Arad.

„Am văzut benzile rezonante realizate de cei care administrează acea zonă a trecerii pentru pietoni, să stiți că nu sunt suficiente. Primul și singurul semn de circulație care anunță trecerea pentru pietoni se afla la 120 de metri distanță față de trecerea propriu-zisă, iar acest semn este între copaci, practic conducătorilor auto le este aproape imposibil să îl observe. Am discutat cu locatarii blocurilor din imediata apropiere a acestei zone și toți mi-au spus același lucru, vor semafoare pentru că sunt practice și vor stopa astfel de tragedii. Aceștia mi-au confesat și faptul că nu pot dormi pe timpul noptii din cauza zgomotului produs în urma contactului dintre cauciucurile mașinilor și benzile rezonante. Sunt convins că în cel mai scurt timp ALDE Arad prin intermediul celor care semnează petiția va reuși accelerarea demersurilor pentru semaforizarea acestei treceri pentru pietoni”, a declarat deputatul Eusebiu Pistru, președintele Organizației Alde Arad.

Petiția poate fi semnată și online: https://www.petitieonline.com/semneaza_si_salveaza_semneaza_pentru_semaforizarea_trecerilor_pentru_pietoni_aflate_la_intersectia_dintre_b-dul_iuliu_maniu_si_str_ioan_alexandru_din_municipiul_arad

Campania „Semnează și salvează” face parte din proiectul „Împreună pentru o faptă bună”, proiect susținut de ALDE Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.