TLDE ARAD, la încă un eveniment caritabil (GALERIE FOTO)

TLDE ARAD, la încă un eveniment caritabil (GALERIE FOTO)

Tinerii ALDE Arad s-au întâlnit la Sebiș, duminică, 26 august 2018, cu ocazia celui de al patrulea turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.

La startul competiției s-au înscris 10 echipe, asta in pofida faptului că vremea nu a fost tocmai prietenoasă. Echipele formate din membrii ALDE din diferite zone ale județului cât și echipele formate din simpatizanți ALDE au jucat și au donat pentru domnul Olariu Eusebiu-Flavius, în vârstă de 44 ani, diagnosticat cu atrofierea muschilor (boala lui Frendray).

„Un altfel de politică, asta facem noi! Ajutăm oamenii din jurul nostru care o duc greu. Astăzi din nou am reușit să strângem 1220 de lei, bani pe care îi vom dona domnului Olariu Eusebiu-Flavius. Aș vrea să îi mulțumesc Denisei Lușca – președinta clubului studenților liberali și democrati ALDE Arad și domnului preot Rus Mercea Cătălin pentru implicarea în procesul de organizare a acestui eveniment caritabil. În final le mulțumesc tuturor participanților și întregii echipe TLDE Arad”, a declarat Ucu Dima, președintele Organizației Județene de Tineret ALDE Arad.

Dacă doriți să fiți la curent cu acțiunile de caritate pe care tinerii ALDE urmează să le desfășoare puteți da LIKE paginii de facebook „Împreună pentru o faptă bună” aici: https://www.facebook.com/ImpreunaPentruOFaptaBuna/.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.