Toate cluburile de fotbal din judeţ au primit echipamente şi mingi noi

Toate cluburile de fotbal din judeţ au primit echipamente şi mingi noi

Toate cluburile angrenate în competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal: Liga a 4-a, Liga a 5-a, Liga a 6-a şi Juniori, în total 67 de cluburi, au fost dotate cu echipament sportiv şi mingi de fotbal, în cadrul proiectului „Condiţii de performanţă pentru Fotbalul Judeţean”, iniţiat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Arad.

Fiecare club a primit 16 seturi de echipament numerotat şi înscripţionat pentru jucătorii de câmp, 2 seturi de echipament numerotat şi inscripţionat pentru portari şi 5 mingi oficiale pentru competiţie. Proiectul a fost câştigat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, fiind co-finanțat de Centrul Cultural Judeţean Arad cu suma 129.000 de lei. Asociaţia Judeţeană de Fotbal a contribuit cu suma de 15.000 de lei.

echipamente-cja

La eveniment au participat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad,  Adrian Lucaci, preşedintele Asociaţiei Judeţeane de Fotbal Arad, Răzvan Cadar, consilier judeţean şi preşedinte al Comisiei Judeţene a Arbitrilor, precum şi  reprezentanţii asociaţiilor angrenate în competiţiile organizate de AJF.

„Este pentru prima dată când o asociaţie judeţeană de fotbal, cel puţin la nivel de Arad, reuşeşte să scrie un proiect care să fie şi câştigat şi care să fie până la urmă şi pus în practică. La ora actuală este unicat în România. Noi sperăm ca acest proiect să aibă continuitate, în sensul de a continua susţinerea fotbalului de amatori şi juniori. Pentru anul 2017 vom încerca să depunem spre finanţare un proiect privind plata arbitrilor. Mă bucur că am găsit pe cineva care să ne sprijine şi care să arate că există viaţă la nivel de fotbal judeţean”, a declarat Adrian Lucaci, preşedintele Asociaţiei Judeţeane de Fotbal Arad.

„Aşteptăm din partea administraţiilor locale implicare în infrastructura sportivă, respectiv creşterea numărului terenurilor, îmbunătăţirea calităţii acestora, dar şi a numărului de vestiare. Astăzi am început cu fotbalul, dar încet, încet şi alte ramuri sportive pot depune proiecte şi accesa fonduri cu sprijinul Centrului Cultural Judeţean Arad”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

La rândul său, consilierul judeţean Răzvan Cadar a declarat: „Mă bucur că am reuşit să alocăm fonduri pentru sprijinirea sportului la nivel de judeţ. Astăzi a fost rândul fotbalului să primească finanţare, în viitor sperăm că vor fi şi alte ramuri sportive motivate să scrie proiecte pentru bunul mers al competiţiei. Îmi doresc ca anul viitor bugetul alocat sportului să crească şi voi face eforturi pentru atingerea acestui obiectiv la nivelul Consiliului Judeţean Arad”.

  1. oare de ce nu ma mir ca echipamentul este marca Saller?

    Raspunde
  2. oare de ce nu ma mir ca au facut asta in campanie?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.