Ţolea şi Cionca, jucaţi pe degete de Falcă

Adrian Ţolea, devenit preşedinte (interimar) al Consiliului Judeţean după executarea politico-sereisto-parchetată a lui Ioţcu, s-a văzut cu sacii în căruţă şi a visat cu ochii deschişi la posibilitatea de a deveni preşedinte „plin” al CJA din 2016. Numai că i-a fost băgat un alt pretendent pe gât, de către Gheorghe Falcă. Este vorba despre Iustin Cionca, mutat de la Compania de Apă şi devenit consilier personal al lui Ţolea. El (Cionca) şi-ar fi dorit mai mult, adică administrator public al judeţului, dar nu l-a lăsat Falcă. Aşa că a trebuit să se mulţumească cu ce i s-a oferit (i-a luat locu’ lui Tifi, cum ar veni!). Degeaba nu l-a vrut Ţolea pe Cionca la CJA, că nu i s-a putut opune lui Falcă, vizionarul din fruntea PDL (PNL) Arad prinzând prin mutarea asta mai mulţi iepuri dintr-o lovitură: îl controlează pe Ţolea prin Cionca, acestuia din urmă arătându-i cu acestă ocazie şi lungul nasului. Dacă mai adăugăm că a scăpat şi Compania de Apă de o piatră de moară, înţelegem perfect strategia lui Falcă: aceea de a controla totul şi pe toţi.
Numai că pe arădenii de rând îi va fi tot mai greu să-i controleze…

Sursa: Flacăra Roşie

  1. doua nulitati ,tolea si cionca.nici ospatari nu mai sant buni!

    Raspunde
  2. cei doi sunt slugile lui Gogu Falca

    Raspunde
  3. Nu mai scapam odata de aceste elemente toxice pentru dezvoltarea orasului. Vine 2016……..

    Raspunde
  4. Unul are bube in cap ,altul nu ara caracter !

    Raspunde
  5. Cred in final ca vom avea varianta nr 3- Nelutu Cristina !

    Raspunde
  6. Articol preluat din flacara rosie unde scriu toti pupincuristii lui Iotcu care au ramas someri dupa ce a fost arestat pentru luare de mita? asta e presa si jurnalism? sunteti cam gretosi nu credeti?
    Cu alte cuvinte lacheii spagarului aruca harci in directia celor care nici macar nu i-au facut vreun rau spagarului? abjectilor!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.