Top 3 cele mai bune strategii pentru ruletă

Top 3 cele mai bune strategii pentru ruletă

Ruleta a fost glorificată în filmele de la Hollywood, la televizor și în literatură. Ca jucători de ruletă, aveți la dispoziție multe sfaturi, trucuri și strategii puternice. Vă vom ajuta să descoperiți cea mai bună strategie de ruletă online pe baza stilului dvs. de joc, a preferințelor și a bugetului.

Cea mai bună strategie de ruletă cu diferite variante

Ruleta europeană – jocurile de ruletă europene au 37 de numere, inclusiv un single 0 verde. Acest joc de cazino de masă captivant are un edge (avantaj) de 2,70%. Orice număr de pe masa de pariuri al ruletei are cote de 1/37. Ruleta europeană se desfășoară potrivit jocului creat de Blaise Pascal și mașina sa de mișcare perpetuă. Astăzi, ruleta europeană este o variantă des întâlnită în cazinourile din întreaga lume.

Ruleta franceză – are o caracteristică aparte, care atrage atenția jucătorilor perspicace. La fel ca în cazul ruletei europene, acest joc prezintă de asemenea un single 0 verde și numere între 1 – 36. Cu toate acestea, ruleta franceză diferă semnificativ de toate celelalte variante ale jocului prin faptul că există două reguli care o diferențiază: La Partage și En Prison. Pur și simplu, dacă un jucător plasează un pariu pe o sumă egală, pe roșu sau negru, impar sau par etc. și mingea intră în zona zero, jucătorul va primi fie 50% din pariu înapoi, fie nu va încasa banii și îi va ține în ” En Prison” până la următoarea rotire. Aceste reguli reduc avantajul casei până la 1,35%.

Ruleta americană – Aceasta este versiunea americană a jocului și are un stil unic de joc și un set de reguli. În cazul ruletei americane, există 2 zerouri. Acestea includ single-ul 0 și dublul 0. Ceea ce este diferit în legătură cu acest joc este acela că jucătorii se luptă cu un avantaj mult mai mare al casei. În cazul ruletei americane, șansele jucătorilor sunt reduse semnificativ, cu un avantaj de 5,26%. Orice număr unic la ruleta americană are șanse de a ieși de 1/38, dar procentele pentru câștigurile cu numărul unic sunt încă 35:1.

Pe baza analizei de mai sus, cel mai bine este să jucați Ruleta Europeană sau Ruleta Franceză. Șansele de câștig sunt semnificativ mai bune atunci când alegeți aceste jocuri în detrimentul ruletei americană. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți o schimbare, ruleta americană este o opțiune suplimentară de 00.

Top 3 cele mai bune strategii de ruletă

  1. Sistemul Martingale – acest sistem de pariuri este cel mai popular dintre toate sistemele de pariuri la cazinouri. Se bazează pe un concept simplu: jucătorul dublează mărimea pariului după un pariu pierdut cu speranța de a recupera pierderile mai repede. Dacă pariați 20 de euro și pierdeți, plasați un pariu de 40 de euro pentru a încerca să vă recuperați pierderile. Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu o serie de pierderi, sistemul Martingale poate deveni foarte costisitor, iar minimele și maximele de la masa de ruletă pot împiedica utilizarea acestuia. Chiar și astăzi, sistemul Martingale este considerat ca fiind cea mai bună strategie de ruletă dintre toate.
  2. Sistemul Paroli – acest sistem de pariuri este un sistem pozitiv de pariere care are în vedere creșterea pariului după un câștig și continuarea măririi pariului pe măsură ce câștigurile voastre cresc. Mulți experți recomandă metoda 3-win cu sistemul Paroli.
  3. Sistemul D’Alembert este un sistem de progresie negativă care implică sporirea pariurilor după pierderi și realizarea de pariuri descrescătoare după victorii. Acest sistem de pariuri popular a fost numit așa după matematicianul francez Jean Baptiste le Rond D’Alembert. Din păcate, sistemul se bazează pe credința jucătorului că probabilitatea unui rezultat se schimbă atunci când probabilitatea rezultatului rămâne aceeași. Cu alte cuvinte, dacă pariați 25 de jetoane pe aruncarea unei monedei, probabilitatea să iasă cap la următoarea aruncare a monedei nu este semnificativ mai mare. Șansele sunt întotdeauna de 50-50. Cu toate acestea, sistemul D’Alembert rămâne unul dintre sistemele favorite ale jucătorilor de ruletă din întreaga lume.

Ruleta este un joc de noroc, însă există multe strategii care vă pot ajuta să vă maximizați șansele câștigătoare. De exemplu, jucați ruletă europeană și ruletă franceză în loc de ruletă americană. Șansele de câștig sunt mult mai mari. Strategiile de pariere la ruletă se bazează pe câștig și pierdere. Totuși, cele mai bune 3 strategii pentru ruletă online includ sistemul Martingale, sistemul Paroli și sistemul D’Alembert.

Prin urmare, dacă vă place să vă încercați norocul la ruletă nu ezitați să folosiți una dintre aceste strategii. Norocul vă va surâde cu siguranță.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.