Tóth Csaba a fost numit în funcţia de prefect al Aradului

Tóth Csaba a fost numit în funcţia de prefect al Aradului

Premierul Florin Cîţu a semnat, miercuri dimineaţa, deciziile de numire a prefecţilor şi subprefecţilor. Astfel, Tóth Csaba a fost numit prefect al Aradului. Acesta va face echipă cu Doru Sinaci şi Vasile Cătană, subprefecţi.

„Consiliul Permanent al Organizației Județene Arad al UDMR l-a propus pe Tóth Csaba pentru funcția de prefect al județului Arad pe 3 februarie, astfel în urma acordurilor de coaliție, negocierilor, a propunerii și numirii de miercuri, Tóth Csaba va fi prefectul județului Arad”, arată UDMR Arad într-unn comunicat de presă. 

În urma numirii prefectului, Péter Faragó, președintele organizației județene al UDMR Arad, a declarat: „Experiența de două decenii, profesionalismul, succesele atinse și calitățile umane ale lui Tóth Csaba ne dau siguranța că propunerea noastră este cea potrivită. UDMR nu a mai avut niciodată în ultimii 30 de ani funcţia de prefect al judeţului Arad, însă sunt sigur că prin cei peste 20 de ani de experiență remarcabilăde conducere, Tóth Csaba este alegerea potrivită pentru această funcție și va reprezenta în mod demn interesele arădenilor.”

  1. perfect ! multumim ”partidului” !

    Raspunde
  2. multumiti-i lui Falca

    Raspunde
  3. Excelent si mult succes!
    Asteptam sa vedem rezultate,speram ca reprezentantul UDMR sa dea o „lectie”PNL-istilor obedienti si lenesi,speram sa-l „suresciteze si sa-l puna la treaba” pe subprefectul Sinaci care a fost promovat pentru obedienta-i binecunoscuta si pentru lipsa activitatii:pe unde a”pastorit”a lasat”amprente” zero!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.