Toți ARĂDENII ar putea primi GRATUIT mănuși și MĂȘTI, achiziționate din banii alocați pentru evenimente

Toți ARĂDENII ar putea primi GRATUIT mănuși și MĂȘTI, achiziționate din banii alocați pentru evenimente

Pentru a fi conformi cu decizia Comitetului de Urgență Arad, care prevede purtarea de către arădeni a măștilor de protecție în spații publice, PSD Arad a decis să inițieze un proiect de hotărâre în acest sens.

Dacă acest proiect s-ar putea concretiza, fiecare cetățean al județului și municipiului Arad ar putea primi măști și mănuși.

Mai exact, vrem să venim în ajutorul cetățenilor din județ care poate nu au nici resursele logistice nici financiare necesare pentru achiziționarea măștilor. Este ușor să recomanzi, să impui sau să pretinzi, fără să îți asumi vreo responsabilitate. Ideea este că îi putem ajuta pe oameni prin distribuirea gratuită de măști și mănuși de protecție pentru fiecare cetățean al județului. De unde bani ? Întrebarea este legitimă. Nu din donații și sponsorizări, ci din fondurile destinate celor peste 130 de evenimente festiviste care se regăsesc pe agenda Centrului Cultural Județean, instituție aflată în subordinea CJA. Nu de mici, bere și discursuri propagandistice au nevoie arădenii ci de suport direct în lupta cu pandemia. Tocmai de aceea este vital în acest momente ca suma considerabilă alocată amuzamentelor de masă să fie direcționată către sănătate și protecția populației”, afirmă liderul consilierilor PSD Arad, Marius Sulincean

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.