Toţi se opresc să-i facă poze! Unde e căsuţa desprinsă din poveşti şi cine stă în ea (GALERIE FOTO)

Toţi se opresc să-i facă poze! Unde e căsuţa desprinsă din poveşti şi cine stă în ea (GALERIE FOTO)

O căsuţă desprinsă parcă din poveştile copilăriei a „răsărit” pe marginea unui drum din judeţul Arad.

Situată la ieşirea din Bocsig, la intersecţia drumului naţional cu drumul judeţean care duce spre Beliu, căsuţa atrage privirile tuturor celor care trec pe acolo. Mulţi se opresc să-şi facă poze cu ea, Facebook-ul fiind deja plin de selfie-uri cu căsuţa din poveşti.

Aceasta nu este finalizată încă şi va servi drept punct de vânzare a fructelor, a declarat, pentru NewsAr.ro, proprietarul acesteia, Alin Hălmăgean. Întreprinzătorul deţine livezi şi va comercializa acolo piersici, prune şi cireşe. Din alea adevărate, nu „plastic” ca şi la supermarket.

Întregul loc din jurul căsuţei va fi amenajat ca şi în poveşti, ne spune Alin Hălmăgean. „Am dorit să face ceva de care oamenii să-şi aducă aminte, să le placă. Se pare că am reuşit, pentru că foarte multă lume apreciază căsuţa, deşi încă nu este gata. Până la vară vom finaliza tot, inclusiv locul din jurul căsuţei, şi vom începe vânzarea de fructe”, a declarat Alin Hălmăgean.

De remarcat, că administraţia din Bocsig apreciază iniţiativa investitorului, căsuţa din poveşti devenind deja un punct de atracţie pentru toţi cei care trec prin zonă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.