Trafic BLOCAT pe un drum din județul Arad, din cauza zăpezii viscolite

Trafic BLOCAT pe un drum din județul Arad, din cauza zăpezii viscolite

Traficul este oprit temporar Drumul Județean 793 între localitățile Dieci și Revetiș, din cauza zăpezii viscolite, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La fața locului erau așteptate, la ora 6,30, utilajele de deszăpezire ale firmei contractate în acest sens de Consiliul Județean Arad.

„Având în vedere atenționarea meteorologică de cod galben și cod portocaliu, care vizează intensificări susținute ale vântului, temporar viscol și vizibilitate redusă, valabilă până astăzi la ora 18, recomandăm conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă, să-şi asigure o bună vizibilitate din autovehicul, prin curățarea parbrizului, lunetei şi geamurilor laterale, să adapteze viteza la condițiile carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiții de siguranță. Reamintim că, pentru deplasarea pe suprafețe carosabile acoperite cu polei, gheață sau zăpadă, este obligatoriu ca autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă”, comunică Centrul INFOTRAFIC.

UPDATE: Toate drumurile din județul Arad au fost deszăpezite, anunță autoritățile, circulația desfășurându-se normal, în condiții de iarnă.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. Păi, l-au asfaltat anul trecut! Ce ați fi vrut să îl și curețe de zăpadă cineva…după alegeri?Peste patru ani o să vedeți din nou atenție! Va pup!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.