Traficant de droguri, dat în urmărire, depistat la Nădlac

Traficant de droguri, dat în urmărire, depistat la Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi  bărbați, căutaţi de autorităţile din România.

Potrivit autorităților de frontieră, în data de 12 august, în jurul orei 05.50, la P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român C.E., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul București. Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

În aceeași zi, în jurul orei 13.30, tot în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.D., în vârstă de 51 de ani, domiciliat în judeţul Dolj.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea şi un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind condamnat la 1 an şi 9 luni închisoare.

În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.